La proposta ha aconseguit desenvolupar-se gràcies al treball conjunt del col·lectiu jove amb la restauració local

 

Aquest diumenge tornarem a tenir l’oportunitat de gaudir amb una proposta que apareixia a les nostres agendes l’any passat i que, enguany, es consolida amb una segona edició: el Tapatast. A partir de les 12 h la plaça de l’Ateneu esdevindrà un espai en el que gaudir amb les creacions de restaurants, bars i pastisseries locals amb l’acompanyament de música en directe.

Crec que hem de valorar doblement aquesta cita. Per una banda pel que suposa per a l’enriquiment del nostre lleure ja que de ben segur satisfarà els interessos gastronòmics i culturals de molts beguetans i beguetanes. I per una altra penso que és molt necessari destacar la col·laboració que suposa entre dos col·lectius que, a priori, podria sembla que no tenen molt en comú com són els joves, a través de l’associació 6TRES9, i el sector de la restauració local.

La inquietud d’uns i dels altres ens permet gaudir a la resta de persones que vivim a la població d’aquest esdeveniment, genera una proposta lúdica més per al nostre jovent i serveix per donar a conèixer i promocionar els establiments que hi participen. La jugada és, sens dubte, rodona. I encara ho és més si comptem amb que la barra de begudes serà gestionada per l’entitat Chromo 22 que destinarà els beneficis a la lluita contra la neurofibromatosi tipus 2.

A Begues tenim experiència en com de positiu pot ser el treball conjunt i com d’enriquidor és sumar els coneixements i les capacitats. Totes elles ens demostren que és més fàcil aconseguir assolir els nostres objectius i, fins i tot millorar-los, quan posem al servei de la nostra idea els coneixements d’altres.

Voldria doncs que la felicitació a l’organització del Tapatast fos en primer lloc per consolidar la seva proposta, però a més, per tornar a demostrar que amb l’esforç conjunt i la capacitat de participació no tenim límits.